سوپ اسفناج و پاستا

8

 

 

پخت سوپ اسفناج و پاستا,درست کردن سوپ اسفناج و پاستا

طرز تهیه سوپ اسفناج و پاستا، پیش غذا یا غذای کامل

 

سوپ اسفناج و پاستا پیش غذای خوشمزه و سالمی است. این سوپ از موادی زیادی تشکیل شده است و به عنوان یک غذای کامل در یک وعده می تواند قرار بگیرد.

 

مواد لازم برای سوپ اسفناج و پاستا :

 پیاز ۱ عدد متوسط 
 هویج  ۱ عدد مکعبی خرد شده
 کرفس ۲ شاخه خرد شده 
سیر   ۲ حبه تپل ریز خرد شده
فلفل سیاه ۱/۳ قاشق چایخوری
قارچ ۴ عدد خرد شده
نمک به مقدار لازم
ریحان خشک ۱ قاشق چایخوری
رزماری،پونه کوهی،آویشن مخلوطی از هر سه ۱ قاشق چایخوری
اسفناج کوچک (بیبی) یک دسته
پاستا نیم پیمانه
پنیر پارمزان به مقدار لازم
خامه رقیق به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ اسفناج و پاستا :

پیاز را خرد کنید داخل روغن زیتون تفت بدهید تا سبک شود بعد سیر- کرفس و هویج – قارچ مکعبی خرد شده را اضافه کنید، کمی تفت بدهید در قابلمه را بگذارید تا با حرارت کم سبزیجات کمی نیم پز شود.

بعد ادویه ها را اضافه و تفت بدهید آب سبزیجات را اضافه کنید وقتی شروع به جوشیدن کرد پاستا را اضافه کنید.

وقتی پاستا کاملا نرم شد از روی حرارت بردارید و اسفناج رو اضافه کنید. موقع سرو روش پنیر پارمزان و خامه بریزید.

 

منبع : yemalilar.com

فرصت تبلیغات

تبلیغات متنی

استخدام در وب نگین
 
   

کانال اختصاصی وب نگین در تلگرام

پاسخ