کدویی که تنبل نیست

6

  اخباراجتماعی ,خبرهای  اجتماعی,کدو تنبل

کدو تنبل سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدان است که فواید زیادی برای سلامتی از جمله جلوگیری از سرماخوردگی، کاهش وزن، بهبود پوست، تقویت دید و بهبود خلق و خو دارد.

به گزارش  ایرنا از روزنامه دیلی میل، گوشت کدو تنبل و دانه و روغن آن به دلایل مختلفی برای سلامتی بسیار مفیدند و هفت خاصیت آن به شرح زیر است:

 

***کاهش وزن

کدوتنبل کالری و کربوهیدرات اندکی دارد و بنابراین استفاده از آن در رژیم غذایی به منظور کاهش وزن منطقی به نظر می رسد.

 

کدو تنبل طعم خوشمزه ای شبیه به سیب زمینی شیرین دارد و به همین دلیل افرادی که درصدد کاهش وزن هستند می توانند از آن به جای سیب زمینی استفاده کنند.

 

افزون بر این، مصرف کدوتنبل باعث می شود که افراد برای مدت طولانی تری احساس سیری کرده و از مصرف تنقلات در طول روز پرهیز کنند.

 

به گفته ‘کاساندرا بارنز’ کارشناس تغذیه در لندن، کدوتنبل حاوی میزان زیادی فیبر نیز می باشد و بنابراین افراد را برای مدت طولانی تری سیر نگه می دارد.

 

***بهبود پوست

کدو تنبل به همراه سایر سبزیجات مانند هویج، کدو و سیب زمینی شیرین حاوی سطوح زیادی بتاکاروتن و سایر کارتنوئیدهاست که موجب رنگ نارنجی روشن این سبزیجات هستند.

 

بتاکاروتن در بدن به ویتامین A تبدیل می شود که یکی از مهمترین مواد مغذی برای استحکام پوست است.

 

این ماده به پوست اجازه می دهد که سفت بماند، در برابر آسیب مقاومت کند و سریعتر التیام یابد.

 

همچنین این ترکیب با پیشگیری از آسیب رادیکال های آزاد به سلول های بدن که منجر به پیری می شود، همانند یک آنتی اکسیدان عمل می کند.

 

دکتر مرلین گلن ویل نویسنده مقاله ‘جایگزین های طبیعی برای قند’ گفت: این سبزیجات نارنجی پایه ای خوشمزه برای خورش و سوپ در فصل زمستان و یا کباب کردن با سایر سبزیجات مانند فلفل، پیاز قرمز و چغندر است.

 

***سرشار از آنتی اکسیدان های طبیعی

روغن دانه کدوتنبل حاوی سطوح بسیار بالایی آنتی اکسیدان های طبیعی و اسیدهای چرب اشباع نشده است.

 

کدوتنبل به ویژه مملو از شکل گاما توکوفرول ویتامین E بوده که یک آنتی اکسیدان قوی است.

 

تحقیقات قبلی نشان داده است که این ترکیب می تواند التهاب را کاهش داده و از برخی اشکال سرطان پیشگیری کند.

 

محققان همچنین متوجه شده اند که کدوتنبل ژن های دخیل در پیشگیری از بروز بیماری آلزایمر را فعال می کند.

 

***تقویت وضعیت خلق و خو

مصرف کدو تنبل به تقویت خلق و خوی افراد کمک می کند. این سبزی مملو از منیزیم است که در بسیاری از واکنش های شیمیایی مغز دخیل است و می تواند درمانی برای افسردگی و اضطراب به شمار رود.

 

به گفته دکتر بارنز، دانه های کدو تنبل یکی از بهترین منابع منیزیم است و این ماده حیاتی اغلب ‘آرام بخش طبیعی’ خوانده می شود زیرا مصرف آن احساس آرامش را در پی دارد.

 

***تقویت بینایی

کدوتنبل مملو از بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل و سپس به ‘رتینول’ تجزیه می شود.

 

رسیدن رتینول به چشم ها، باعث می شود که آنها نور بیشتری مشاهده کنند و از ابتلا به بیماری های دژانراتیو چشم پیشگیری شود.

 

این کار به تقویت سلامت چشم کمک کرده و روند کاهش عملکرد شبکیه را که می تواند به کوری منجر شود، آهسته می کند.

 

به گفته بارنز، مصرف یک فنجان کدو تنبل خرد شده، روشی آسان و خوشمزه برای دریافت میزان توصیه شده ویتامین A در روز است.

 

***حفظ پمپاژ قلب

آنتی اکسیدان های موجود در کدوتنبل می تواند اثر محافظتی بر کل بدن از جمله قلب و رگ های خونی داشته باشند.

 

گوشت و دانه های کدو تنبل هر دو مملو از فیبر هستند که سطح کلسترول بدن را در سطح کنترل شده نگه می دارند.

 

تحقیقات قبلی نشان داد که یک رژیم غذایی مملو از فیبر می تواند به کاهش فشار خون کمک کرده و به طور بالقوه از ابتلا به بیماری قلبی پیشگیری کند.

 

***کمک به سیستم ایمنی بدن

مصرف کدو تنبل به لطف انبوه ویتامین A و C در آن، شیوه ای مهم برای از بین بردن ویروس های زمستانی است.

 

کارشناسان می گویند که هر دوی این مواد مغذی برای حفظ سیستم ایمنی سالم مهم هستند.

 

پختن سوپ کدو تنبل با زنجبیل و ادویه گزینه مناسبی برای تغذیه در شب های زمستان است.

فرصت تبلیغات

تبلیغات متنی

استخدام در وب نگین
 
   

کانال اختصاصی وب نگین در تلگرام

پاسخ