مبارزه با سرطان با مصرف پیاز قرمز

9

پیاز از قدیمی‌ترین سبزی‌هایی است که بشر استفاده می‌کند. از این سبزی نه‌تنها برای طعم دادن به غذا، بلکه حتی برای بسیاری حکم طلا داشته و آن را در داد و ستدهایشان به کار می‌برده‌اند .
ارزشی که قدیما برای پیاز قائل بودند، بی‌دلیل نیست زیرا تحقیقات گسترده پژوهشگران در دهه اخیر از حقایق جالبی در این زمینه پرده برداشته‌ است. اگر از افرادی هستید که علاقه‌ای به مصرف پیاز ندارند، حتما این مطلب را بخوانید.

– نتایج یک مطالعه نشان می دهد که پیاز قرمز مملو از ترکیبات قدرتمندی است که به از بین بردن تومورهای سرطانی کمک می کند.

به گزارش گروه علمی ایرنا، بر اساس نتایح این مطالعه که توسط محققان دانشگاه گوئلف در کانادا انجام شده است، گمان می رود ‘آنتوسیانین ها’ که عامل رنگ تیره پیاز هستند از گسترش سرطان جلوگیری می کنند.
همچنین یک فلاونوئید به نام کورستین نیز با کوچک کردن اندازه توده های سرطانی همان تاثیرات را ایجاد می کند.
با این وجود محققان کانادایی ادعا می کنند که هر نوع پیاز صرف نظر از رنگ آن می تواند به از بین بردن سرطان کمک کند.
عبدالمنعم موراین از دانشگاه گوئلف که ریاست این مطالعه را بر عهده داشت، گفت: در این مطالعه متوجه شدیم که مصرف پیاز برای از بین بردن سلول های سرطانی عالی است.
وی افزود: پیازها مسیرهایی را فعال می سازند که سلول های سرطانی را به انجام مرگ سلولی تشویق می کنند.
این محقق ادامه داد: پیازها با ایجاد یک محیط نامطلوب برای سلول های سرطانی ، ارتباط میان سلول های سرطانی را مختل می سازند که این کار مانع رشد سرطان می شود.
وی خاطر نشان کرد: اما در میان پیازها، پیاز قرمز که تیره ترین رنگ را دارد بیشترین تاثیر را در مبارزه با سرطان دارد.

***دیگر فواید مصرف پیاز قرمز
یک مطالعه دیگر که پیش از این انجام شده بود نیز نشان داده است که مصرف پیاز قرمز که از سایر گونه های پیاز شیرین تر است، به پیشگیری از ابتلا به بیماری قلبی کمک می کند.
محققان هنگ کنگی که این مطالعه را انجام داده اند متوجه شدند که پیاز قرمز، کلسترول بد را که باعث ابتلا به حملات قلبی و سکته های مغزی می شود، از بدن پاک می کند.
هم زمان پیاز قرمز کلسترول خوب را که به پیشگیری از ابتلا به بیماری قلبی کمک می کند، در بدن حفظ می کند.
همچنین مطالعات بیشماری از جمله مطالعه محققان دانشگاه کورنل در دهه گذشته نشان داده اند که ارتباطی میان مصرف پیاز قرمز و کاهش ابتلا به سرطان وجود دارد؛ بطوریکه میزان ابتلا به سرطان در برخی از قسمت های جهان که بیشترین میزان مصرف پیاز قرمز را دارند، کمتر است.


 

خواص داروئی پیاز:

پیاز از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و دارای خواص بسیاری است که در یک مقاله نمی توان گنجانید .

 

۱-پیاز ادرار آوری قوی است و خام و پخته آن هر دو این اثر را دارند .

 

۲-برای رفع گاز معده از تنتور پیاز می توان ساتفاده کرد . مقدر مصرف آن ۱۰تا ۱۵قطره است که باید در آّ حل کرده و مصرف نمود .

 

۳-برای رفع دردهای عصبی شربت پیاز بهترین دارو است شربت پیاز به این صورت تهیه می شود :

۱۰۰ گرم پیاز خام را با ۴۰۰ گرم آب مخلوط کرده و بپزید تا له شود سپس ۴۰۰ گرم قند روی آن بریزید و بگذارید که جوش بزند تا قند حل شود سپس آنرا صاف کنید و در یخچال قرار دهید .

 

۴- همانوطر که گفته شد پیاز دارای انسولین گیاهی است و استفاده از آن قند خون را پائین می آورد . بیماران مبتلا به مرض قند باید حتما هر روزه از آن استفاده کنید .

 

۵- اگر پیاز را له کنید و در زیر شکم شخصی که مبتلا به احتباس ادراری است قرار دهدی ادرار را باز می کند .

 

۶-پیاز نیم پز برای سوختگی ها نیز موثر است .

 

۷-پیاز خام محرک قلب است .

 

۸-پیاز باکتری کش است .

 

۹-پیاز تقویت کننده و نرم کننده سینه است .برای این منظور پیاز را آب پز کرده و بخورید .

 

۱۰-پیاز سنگ کلیه را خرد می کند .

 

۱۱- پیاز پخته ملین است .

 

۱۲-برای رفع خارش چشم چند قطره آب پیاز را در چشم بچکانید .

 

۱۳-برای درمان سنگینی گوش آب پیاز را در گوش بچکانید .

 

۱۴-ماسک پیاز روی صورت خون را بطرف صورت می کشاند و رنگ صورت را درخشان می کند

 

۱۵-پیاز چون گرم است برای کسانیکه طبع گرم دارند مضر است و اسراف در خوردن آن موجب فراموشی و سردرد می شود .

 

۱۶-پیاز لثه ها را محکم می کند .

 

۱۷-پیاز کلسیم درد دندانها و استخوانها را تقویت می کند و از نرمی استخوان جلوگیری می کند .

 

۱۸-پیاز معالج عفونتهای مجاری تنفسی از قبیل ورم گلو ، برنشیت ، گریپ و آسم می باشد

 

۱۹-برای رفع سموم بدن پیاز توصیه می شود .

 

۲۰- برای آنکه پیاز زود هضم شود و آنهایی که معده حساس دارند بتوانند آنرا بخورند و از خواص آن ساتفاده کنند باید موقع پختن پیاز مقدایر شکر روی آن بریزید و این عمل هضم پیاز را آسان تر خواهد کرد .

 

۲۱- برای درمان اسهال از پوست پیاز استفاده کنید بدین صورت که پوست پیاز را بشوئید و در مقدری آب به مدت ده دقیقه بجوشانید ، سپس آنرا در داخل دستمالی ریخته و فشار دهید تا شیره آن گرفته شود . بعدا این شیره را با شکر شیرین کنید و روز ی چند فنجان از آن را بشوئید تا اسهال کاملا از بین برود .

 

۲۲- اگر پشه یا زنبور شما را گزید فورا یک پیاز را بریده و روی محل گزیدگی بگذارید درد و خارش فورا ساکت می شود .

 

۲۳- پیاز ترشی را برای از بین بردن یرقان و تقویت معده و روده و زیاد شدن اشتها مصرف می کنند .

 

۲۴-اگر از بوی پیاز ناراحت می شوید می توانید بعد از خوردن پیاز برای رفع بوی آن باقلا پخته و یا گردوی پخته و یا نان سوخته بخورید .

 

۲۵-تخم پیاز گرم و خشک است و برای ازدیاد نیروی جنسی مصرف می شود .

 

۳۶-اگز از تخم پیاز پمادی درست کنید و روی سر ببندید از ریختن مو جلوگیری می کند .

 

۳۷-حتما شنیده اید که در قدیم برای اینکه کسی از اسرار علمی سر درنیآورد آنها را با مرکب نامرئی می نوشتند و مرکب نامرئی چیزی غیر ازآب پیاز نیست .

 

۳۸-در خاتمه برای اینکه بوی پیاز شما را ناراحت نکند و اشک از چشمان شما جاری نشود می توانید پیاز را زیر آب شیر پوست بگیرید یا اینکه پیاز را در داخل ظرف بزرگ آب قرار دهید و درآب آنرا پوست بکنید .

 

فرصت تبلیغات

تبلیغات متنی

استخدام در وب نگین
 
   

کانال اختصاصی وب نگین در تلگرام

پاسخ