کیک و دسر شکلاتی

2
 اگر عاشق شکلات هستید، در این مطلب طرز تهیه سه نوع کیک و دسر شکلاتی را به شما آموزش داده ایم.

مدِرا کیک شکلاتی Chocolate Madeira Cake

 زهرا خورسند
  • مدت زمان آماده سازی: ۴۰ دقیقه
  • مدت زمان پخت: ۶۰ دقیقه
  • میزان سرو: ۶ نفر
مواد لازم کیک:
  • آرد: ۳۰۰ گرم
  • شکر: ۲۵۰ گرم
  • مارگارین: ۲۵۰ گرم
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو: ۵۰ گرم
  • بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
  • آب لیمو ترش: یک قاشق چایخوری

مواد لازم کرم شکلاتی:

  • خامه صبحانه: ۱۲۵ گرم
  • شکلات تلخ: ۲۵۰ گرم

مواد لازم گاناش:

  • خامه صبحانه: ۱۵۰ گرم
  • شکلات: ۱۰۰ گرم
 3 نوع کیک و دسر شکلاتی

طرز تهیه کیک:

۱٫ مارگارین نرم و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود. سپس تخم مرغ ها را تک تک اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر تخم مرغ، حدود ۲ دقیقه هم بزنید.

۲٫ وانیل و آب لیمو ترش را اضافه کرده و آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و روی مواد الک کرده و با الیسک مخلوط کنید.

۳٫ قالب گرد ۲۰ سانتیمتری با ارتفاع حدود ۸ سانتیمتر را کاغذ روغنی انداخته و چرب کنید. مواد آماده را داخل قالب ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت حدود یک ساعت قرار دهید.

۴٫ پس از پخت، کیک را ۱۰ دقیقه داخل قالب خنک کرده و سپس کیک را روی توری فلزی کاملا خنک کنید.

طرز تهیه کرم شکلاتی:

۱٫ خامه صبحانه را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید تا گرم شود. سپس شکلات خرد شده را اضافه کرده و ظرف را از روی شعله برداشته و مرتب هم بزنید تا شکلات ها ذوب شود و کرم یک دستی به دست آید.

۲٫ کرم آماده را کنار بگذارید تا کاملا خنک و کمی غلیظ و قابل پهن کردن روی کیک شود. کیک را دو قسمت کرده و وسط کیک را با کرم پوشانده و رو و دور تا دور کیک را نیز با کرم پوشش دهید.

۳٫ کیک را روی توری فلزی قرار داده و گاناش آماده را روی آن بریزید. در صورت تمایل کیک را با میوه های فصل تزیین کنید.

طرز تهیه گاناش:

خامه صبحانه را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید تا گرم شود. سپس شکلات شیری خرد شده را اضافه کرده و شعله را خاموش کرده و هم بزنید تا شکلات ذوب شود.

نکته:

۱٫ کیک مدرا در مقایسه با کیک اسفنجی بافت فشرده تری دارد و نوع ساده آن با طعم لیمویی، پرتغالی و شکلاتی پخته می شود.

۲٫ این کیک برای روکش کردن با خمیر فوندانت مناسب می باشد.
۳٫ انتخاب نوع قالب اختیاری بوده و می توانید از قالب مربع ۲۳ سانتی متری نیز استفاده کنید.

دسر شکلات و قهوه بادامی

زهرا خورسند

  • مدت زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
  • میزان سرو: ۳ تا ۴ نفر

مواد لازم دسر قهوه:

  • نشاسته ذرت: ۳ قاشق سوپ خوری
  • کره: ۲۵ گرم
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • شکر: ۷۰ گرم
  • شیر: ۳۰۰ میلی لیتر
  • پودر قهوه یا نسکافه: ۱ قاشق سوپ خوری
  • بادام (تست شده): یک قاشق سوپ خوری

مواد لازم دسر شکلاتی:

  • نشاسته ذرت: ۳ قاشق سوپ خوری
  • کره: ۲۵ گرم
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • شکر: ۷۰ گرم
  • شیر: ۳۰۰ میلی لیتر
  • پودر کاکائو: ۱ قاشق سوپ خوری

مواد لازم بادام کاراملی:

  • شکر: ۱۰۰ گرم
  • میزان سرو: ۳ تا ۴ نفر
 3 نوع کیک و دسر شکلاتی

طرز تهیه:

۱٫ برای آماده کردن مواد شکلاتی نشاسته ذرت، شکر، پودر کاکائو و شیر سرد را مخلوط کرده و روی شعله قرار دهید و زرده تخم مرغ را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.

۲٫ پس از ۲ تا ۳ دقیقه جوشیدن و غلیظ شدن از شعله برداشته و کره را اضافه کنید و تند هم بزنید تا یکدست شود.

۳٫ پس از کمی خنک شدن لیوان های مناسبی انتخاب کرده و لیوان ها را تا نیمه با این مواد پر کرده و کنار بگذارید.

۴٫ برای آماده کردن دسر قهوه نیز ابتدا نشاسته ذرت، شکر و شیر سرد را داخل ظرف مناسبی با هم مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار دهید و زرده تخم مرغ را اضافه کرده و مرتب با قاشق هم بزنید تا مواد غلیظ شده و به جوش آید.

۵٫ پس از ۲ تا ۳ دقیقه جوشیدن و غلیظ شدن ظرف را از روی شعله برداشته و کره را اضافه کنید و تند هم بزنید تا کره ذوب شود.
۶٫ قهوه یا نسکافه را در یک چهارم قاشق چای خوری آب جوش حل کرده و به کرم اضافه نموده و خوب مخلوط کنید.

۷٫ در آخر بادام تست شده افزوده و مخلوط کنید. نیمه خالی لیوان ها را با این مواد پر کنید و روی لیوان ها را با بادام کاراملی شده تزیین کنید و روی آن را تزیینات شکلاتی قرار دهید.

طرز تهیه بادام کاراملی:

۱٫ شکر را داخل ظرف مناسبی که کف آن ضخیم بوده و تقریبا بزرگ باشد و شکر کف ظرف را پوشش دهد، بریزید.

۲٫ ظرف را روی شعله متوسط قرار دهید تا شکر حل شده و عسلی رنگ شود. سپس خلال بادام را افزوده و از روی شعله برداشته و روی سینی چرب شده ریخته و پخش کنید.

۳٫ پس از خنک شدن، بادام کاراملی را خرد کرده و برای تزیین استفاده کنید.

نکته:

برای آماده کردن بادام تست داخل دسر قهوه، خلال بادام را داخل فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۵ دقیقه قرار دهید تا رنگ بادام کمی طلایی شود.


فرانژپین موز و شکلات

گلارا افشار

  • مدت زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
  • مدت زمان پخت: ۲۵ تا ۳۰ دقیقه
  • میزان سرو: ۱۵ تا ۲۰ دقیقه

مواد لازم:

  • کره حیوانی: ۱۰۰ گرم
  • ماست شل: یک سوم پیمانه یا ۸۷ گرم
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • موز متوسط (رنده شده): ۱ عدد
  • بادام (آسیاب شده): یک چهارم پیمانه
  • پودر قند: یک چهارم پیمانه
  • آرد سفید: ۱۱۰ گرم
  • پودر کاکائو: یک چهارم پیمانه یا ۳۲ گرم
  • بکینگ پودر: دو سوم قاشق چای خوری
  • دارچین: یک دوم قاشق چای خوری
  • شکلات: مقداری برای تزئین
  • پودر پسته: مقداری برای تزیین
 3 نوع کیک و دسر شکلاتی

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا کره به دمای محیط رسیده را به پودر قند، تخم مرغ، موز رنده شده و ماست با همزن برقی مخلوط می کنید تا کاملا مواد به خورد هم بروند و مخلوط شوند.

۲٫ سپس بادام آسیاب شده را اضافه می کنیم (در صورت تمایل از گردو نیز می توان استفاده کرد) و در نهایت پودرکاکائو و بکینگ پودر و دارچین و آرد الک شده را بیفزایید و در چندین مرحله به مواد اضافه می کنید تا مواد یکدست شود، اگر مواد چسبنده بود، آرد به مقدار کم می توانید اضافه می کنید تا مواد یکدست شود، اگر مواد چسبنده بود آرد به مقدار کم می توانید اضافه کنید تا زمانی که اگر با دست تمیز به مواد دست زدید به دست نچسبد.

۳٫ سپس خمیر را با وردنه پهن کرده به قطر نیم سانت و بعد کاتر زده و در سینی فر بچینید، بهتر است که داخل سینی کاغذ روغنی باشد سینی را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می دهید.

۴٫ بافت این شیرینی بسیار شبیه کیک می باشد. طعم خوبی دارد و در ظرف در بسته برای مدت ۱۵ روز ماندگاری دارد.

فرصت تبلیغات

تبلیغات متنی

استخدام در وب نگین
 
   

کانال اختصاصی وب نگین در تلگرام

پاسخ