با اضافه کردن پوست رنده شده پرتقال به کاستارد خامه ای و استفاده از پرتقال تازه بر روی آن می توانید یک دسر فوق العاده خوشمزه تهیه کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید. برای آشنایی با روش پخت این فلن در ادامه با روزیاتو همراه باشید.

مواد لازم

  • ۱ عدد پرتقال
  • ۱ پیمانه شکر
  • نصف پیمانه آب
  • یک قوطی شیر عسلی
  • ۳ پیمانه ماست ساده
  • ۱ ۱/۳قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
  • ۱ قاشق غذاخوری پوست رنده شده پرتقال
  • ۱۵ گرم آب پرتقال

طرز تهیه

      1. در قابلمه، برش های پرتقال، یک پیمانه شکر و یک پیمانه آب را با هم مخلوط کرده و بگذارید تا حدود ۱۰ دقیقه بجوشد.
      2. شربت به دست آمده را از صافی عبور دهید و تکه های پرتقال و سیروپ را در یخچال بگذارید
      3. در مخلوط کن، شیر عسلی، ماست، پوست رنده شده پرتقال و آب پرتقال را با هم مخلوط کنید. ژلاتین را بیفزایید و هم بزنید. سپس آن ها را کنار بگذارید.
      4. برش های پرتقال را کف قالب که از قبل با روغن چرب کرده اید، بچینید. از مخلوط فلن روی آن بریزید.
      5. آن ها را به مدت ۴ ساعت درون یخچال قرار دهید.
      6. قالب را از یخچال خارج کرده، فلن را در ظرف مورد نظر برگردانده و با سیروپ آن را تزئین و سرو کنید.

 

 

 

 

فرصت تبلیغات

تبلیغات متنی

استخدام در وب نگین
 
   

کانال اختصاصی وب نگین در تلگرام

پاسخ