تاکوی بوقلمون و سوسیس صبحانه با گوشت بوقلمون

1

روزیاتو: گوشت بوقلمون منبع خوبی از ویتامین‌ های A، B1، B3، B6، B12 و املاحی همچون سلنیوم، منیزیم، مس، آهن، روی، پتاسیم و اسید آمینه تریپتوفان به شمار می‌ رود. یکی از ویژگی‌ های منحصر بفرد گوشت بوقلمون نسبت به سایر گوشت‌ های سفید، ویتامین A و نقش مهم تقویت سیستم ایمنی آن است. با این تفاسیر، شاید بهتر باشد که این ماده غذایی را به وعده های غذایی هفتگی خود اضافه کنیم.

از این رو در ادامه دو دستور پخت غذا با گوشت چرخ کرده بوقلمون برایتان انتخاب کرده ایم که امیدواریم مورد توجهتان قرار بگیرند.

سوسیس صبحانه

مواد لازم (۸ نفر)

  • ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده بوقلمون
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ½ قاشق چایخوری پودر آویشن
  • ۱ قاشق چایخوری پودر مریم گلی
  • ¼ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • روغن سرخ کردنی

طرز تهیه

  1. گوشت چرخ کرده بوقلمون، فلفل سیاه، آویشن، مریم گلی، پودر سیر و نمک را در یک کاسه با یکدیگر مخلوط کنید.
  2. آن ها را در دست به ۸ کوفته یک اندازه تقسیم کنید. سپس سطح آن ها را صاف کنید.
  3. روغن را درون تابه ریخته و پس از داغ شدن، کتلت ها را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه برای هر طرف سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند.

تاکوی بوقلمون

مواد لازم (۸ نفر)

  • روغن سرخ کردنی
  • ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده بوقلمون
  • ۲۸ گرم ادویه تاکو
  • نمک و فلفل سیاه
  • ۸۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده

طرز تهیه

  1. روغن را درون تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا داغ شود.
  2. گوشت چرخ کرده بوقلمون را به همراه نمک، فلفل سیاه و ادویه تاکو تفت دهید تا کاملا طلایی شوند.
  3. گوجه فرنگی را افزوده و هم بزنید. حرارت را کم کنید و بگذارید مواد به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه نیم جوش شوند. سپس از روی حرارت بردارید.
  4. مخلوط گوشت را درون نان ریخته و با کاهو و تاپینگ موردعلاقه خود سرو کنید.

فرصت تبلیغات

تبلیغات متنی

استخدام در وب نگین
 
   

کانال اختصاصی وب نگین در تلگرام

پاسخ